Logoped MNLL

Synne Avén

Synne Avén heter jeg, og er utdannet logoped med master i spesialpedagogikk (fordypning logopedi) fra Universitetet i Oslo i 2016. Jeg har tidligere jobbet som kommunelogoped i Aurskog-Høland kommune, med barn, unge og voksne i alle aldre. Jeg har god erfaring med å jobbe tett med både PP-tjeneste, skoler og barnehager.

Nå jobber jeg som privatpraktiserende logoped i Ullensaker og omegn, der jeg leverer tjenester til kommuner og private, samt gjennom refusjonsavtale med HELFO. Jeg er godkjent logoped og medlem av Norsk Logopedlag (NLL) og tilbyr tjenester i samsvar med deres retningslinjer. Jeg arbeider med hele feltet innenfor logopedi: Utredning og behandling av språk-, tale- kommunikasjons- og stemmevansker. 

Dersom du leter etter en logoped på Jessheim ligger kontoret mitt på Sundbytunet i Jessheim, med gratis parkering. Jeg tilbyr timer både på kontoret, eller jeg drar ut til skoler, barnehager, sykehjem – og hjem til klienten. Jeg kan også tilby «digitale» behandlinger gjennom Zoom/Teams. Reiser til kontoret kan rekvireres ved behov gjennom pasientreiser.